APA-čujuhus (7. p.)

ندوة مستقبل اتفاقية حقوق الملكية الفكرية في ضوء بعض اتجاهات المعارضة على المستوى العالمي حلوان، مصر, جامعة حلوان (مصر), عز العرب، مصطفى محمد،, حامد، محمد رؤوف،, & جاد الله، ياسر محمد،. (2001). مستقبل اتفاقية حقوق الملكية الفكرية في ضوء بعض اتجاهات المعارضة على المستوى العالمي (ط. 1.). جامعة حلوان. مركز بحوث ودراسات التجارة الخارجية،.

Chicago-čujuhus (17. p.)

ندوة مستقبل اتفاقية حقوق الملكية الفكرية في ضوء بعض اتجاهات المعارضة على المستوى العالمي حلوان، مصر, جامعة حلوان (مصر), عز العرب، مصطفى محمد،, حامد، محمد رؤوف،, juo جاد الله، ياسر محمد،. مستقبل اتفاقية حقوق الملكية الفكرية في ضوء بعض اتجاهات المعارضة على المستوى العالمي. ط. 1. القاهرة: جامعة حلوان. مركز بحوث ودراسات التجارة الخارجية،, 2001.

MLA-čujuhus (9. p.)

ندوة مستقبل اتفاقية حقوق الملكية الفكرية في ضوء بعض اتجاهات المعارضة على المستوى العالمي حلوان، مصر, et al. مستقبل اتفاقية حقوق الملكية الفكرية في ضوء بعض اتجاهات المعارضة على المستوى العالمي. ط. 1. جامعة حلوان. مركز بحوث ودراسات التجارة الخارجية،, 2001.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.